Regulamentul Serverelor de Counter Strike

Noutati

Regulamentul pe care urmeaza sa-l cititi intra in vigoare de la 01-02-2011 si va fi aplicat fara nici un fel de retinere tuturor jucatorilor de pe serverele Astramania.

Reguli globale • Restrictii & Recomandari de joc pentru userii Astramania

1. Regulile sunt pentru toata lumea si trebuiesc respectate !!!

2. Userii care nu au cont sau activitate pe forum dar perturba atmosfera si buna desfasurare a jocului vor fi considerati ostili si vor fi sanctionati prin ban si transfer temporar pe serverul 2.

3. Limbajul vulgar nu este tolerat sub nici o forma si va fi pedepsit pe loc prin Gag/Mute – Kick/Ban.

4. Nu este permisa utilizarea de pseudonime vulgare, spray-uri obscene sau in format GIF – Kick/Ban.

5. Folosirea de scripturi/coduri (sau orice alta forma de cheat) se pedepseste cu ban permanent fara drept la replica!

6. Nu abuzati de microfon sau de chatul scris – pentru orice forma de spam riscati Gag/Mute/Kick/temp Ban.

7. Amenintarile sau Provocarile insistente vor fi incluse la Reg.3 si vor fi tratate ca atare.

8. T.A. (team attack) & T.K. (team killing) intentionate vor fi sanctionate prin Kick/temp Ban.

9. Incercam sa selectam si sa limitam numarul hartilor ce permit accesul in textura si utilizarea erorilor pentru avantaje individuale. Userii care vor fi surprinsi ca folosesc aceste tertirpuri vor fi sanctionati prin Slay si ulterior cu ban daca repeta cascadoria.

10. Reclama pe serverele noastre este strict interzisa. Exceptia de regula tine de permisiunea explicita data de catre administratia Astramania.

11. Va recomandam sa comunicati cu echipa si sa ajutati la buna desfasurare a jocului. Cautati sa colaborati cu coechipierii, sa nu incomodati in mod repetat si sa ajutati la obtinerea de puncte pentru echipa (in primul rind).

12. Pe serverul Astra1 dorim sa jucam si sa ne formam ca si un colectiv, indiferent cit de putin ne cunoastem unii pe ceilalti. Va recomandam sa nu mai dati pedepse inutile si sa va ajutati intre voi, sa va acoperiti spatele si sa va sacrificati daca asta ajuta echipa din care faceti parte. Invatati sa colaborati ca un grup unit si veti vedea adevarata satisfactie a jocului de echipa. In caz contrar veti fi trimisi pe serverul 2 unde fragarii se pot vina reciproc.

13. Orice problema intampinata (comportament inadecvat, jucatori suspecti, probleme cu harta, bug-uri, etc.) trebuie raportata unui admin aflat in acel moment pe server prin admin chat (Say Team (U) @ Mesaj). Admin chat-ul va fi folosit doar pentru raportarea problemelor, abuzul acestei functii prin conversatie amicala, spam sau insistenta va fi pedepsit prin ban temporar sau permanent.

14. In momentul acumularii a 5 banuri, indiferent de motivul/durata acestora jucatorul va fi banat permanent si fara drept la replica

Regula de Aur priveste pe toata lumea si reprezinta Regula Bunului-Simt !! Nu aveti acest bun-simt, este clar ca nu aveti ce cauta pe Astramania !!!

*** Staff-ul Astramania isi rezerva dreptul de a impune aceste reguli fara alte explicatii. ***
*** Faptul ca nu ati citit sau ca nu recunoasteti aceste reguli nu reprezinta o scuza. ***

Va multumim pentru atentie si va dorim distractie placuta pe serverele noastre!
Staff-ul Astramania